Over ons

Wij zijn begonnen in 2001 met een fysieke winkel aan de Twekkelerweg in Hengelo met gemixt textiel. In 2008 is daar een webwinkel bijgekomen, genaamd Textielhuis.nl met de nadruk op een assortiment in beddengoed. De webwinkel onderscheidt zich door een zeer uitgebreid aanbod van grote merken als Cinderella, PiP, Essenza, Beddinghouse, Covers & Co, Blond Amsterdam, Lief en Damai. Daarnaast kan online ook ondermode, nachtmode en huishoudtextiel worden besteld.

Naast sfeerproducten.nl, outkamp.nl is deze webshop in het leven geroepen met de nadruk op hoeslakens en matrasbeschermers tegen een zeer scherpe prijs.

Textielhuis.nl beste webwinkel Nederland

In 2012 is onze webwinkel www.textielhuis.nl in de categorie ‘slapen’ uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland. De competitie wordt jaarlijks georganiseerd door de Stichting Nederlandse Thuiswinkel Awards. De consument bepaalt via stemmen en het geven van cijfers wie in verschilende categorieën de winnaar wordt. Alle 37.000 webwinkels in Nederland mogen aan de competitie meedoen.

Er wordt beoordeeld op aspecten als service, assortiment en snelheid. Bekijk hier de reportage.

Reviews

Wilt u een review schrijven of een beoordeling over ons achterlaten? Dat kan op onze winkelpagina van beslist.nl. 

beoordeelons200x100nl.jpg


Bedrijfsreportage
Bekijk hieronder ook onze bedrijfsreportages of klik op gaan naar ons youtube-kanaal.


 

© 2008 - 2019 Textiel-outlet.nl | Beddengoed | Hoeslakens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel