Levering en afhalen

Snelle levering
We streven ernaar om binnen twee werkdagen te leveren na ontvangst van betaling. Bestellingen voor 15.00 uur worden dezelfde dag verzonden.

Als we de bestelling versturen ontvangt u van ons een e-mail. U kunt er dan vanuit gaan dat het pakket hoogstwaarschijnlijk de volgende dag aangeboden wordt.

Als u na drie dagen het pakket nog niet ontvangen heeft mail of bel ons dan zodat we kunnen  kijken via Track en Trace waar het pakket zich eventueel bevindt.

TIP! betaal met iDEAL voor snelle verzending.

Afhalen in de winkel
Pakketten kunnen afgehaald worden in de winkel aan de Twekkelerweg 130 te Hengelo. Dit kunt u aangeven bij uw bestelling. (Er worden dan uiteraard geen verzendkosten berekend)
 
Leveren uit voorraad
We leveren uit voorraad. Indien het product niet voorradig is dan staat dat vermeldt bij het betreffende product. Orders worden compleet uitgestuurd. Dat wil zeggen: als er een product bij zit wat tijdelijk niet voorradig is dan wachten we met uitsturen tot alles weer leverbaar is. Als er haast is bij de klant dan gaan we in overleg de order in gedeeltes uitsturen.

Het pakket wordt in Nederland aangeboden door PostNL. Er wordt twee keer aangeboden. Daarna krijgt u een afhaalbericht en kunt u de bestelling ophalen bij het Postkantoor. Daar blijft het pakket ongeveer 1 week.

Voor pakketpost berekenen wij € 4,95 binnen Nederland en voor België € 5,95 en voor Duitsland € 6,95 .

Deze verzendkosten hebben we niet verwerkt in de prijs van de producten maar wordt apart op de order vermeld.

Terug >>

© 2008 - 2022 Textiel-outlet.nl | Beddengoed | Hoeslakens | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel